Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

 

 2022 – ” 2η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ”


Το Αθαμανικό Κέντρο Τέχνης ενημερώνει τους αγαπητούς φίλους οτι λόγω της πανδημίας δεν είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στο χώρο και να αναπτύξει τα θέματά του, τα δύο τελευταία χρόνια. Έτσι εφέτος, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων, προγραμματίζει τη διοργάνωση της “2ης εικαστικής συνάντησης” με τη συμμετοχή εικαστικών δημιουργών.
 
Η επιτυχημένη 1η εικαστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2019 με τη συμμετοχή εννέα εικαστικών καλλιτεχνών. Η 2η Εικαστική συνάντηση προγραμματίζεται για τις 25-30 Ιουλίου 2022 στο χώρο του Αθαμανικού κέντρου τέχνης στο Κάτω Αθαμάνιο, με την υποστήριξη του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και του νεοσύστατου συλλόγου “Φίλων του Αθαμανικού Κέντρου Τέχνης”. Θα περιλαμβάνει τη δημιουργία εικαστικών έργων, η οποία θα διαρκέσει μία εβδομάδα και έκθεση των έργων αυτών στη συνέχεια, διάρκειας τριών εβδομάδων, μέχρι τις 20 Αυγούστου 2022.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 8,30 το βράδυ με την παρουσίαση των φιλοξενούμενων καλλιτεχνών, με ομιλίες, προβολές και ανοιχτή συζήτηση για επίκαιρα θέματα που αφορούν στον πολιτισμό και την κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου