Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

 

2022   – Ίδρυση ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΘΑΜΑΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ

Στην καθιερωμένη μας εκδήλωση του καλοκαιριού του 2021, και στο πλαίσιο συζήτησης με θέμα τις Τέχνες και τον Πολιτισμό στον τόπο μας, προκρίθηκε η ανάγκη δημιουργίας Συλλόγου Φίλων του Αθαμανικού Κέντρου Τέχνης με σκοπό τη στήριξη, την ανάδειξη και προώθηση του έργου της ανέγερσης της Πινακοθήκης, αλλά και την πραγματοποίηση άλλων Πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με την επιθυμία των παριστάμενων φίλων, αλλά και άλλων που δεν ήταν παρόντες αλλά ασπάστηκαν την ιδέα και συνέτρεξαν, η ίδρυση του Συλλόγου Φίλων του Αθαμανικού Κέντρου Τέχνης (Σ.Φ.Α.Κ.Τ.) είναι πια γεγονός. Έχει εγκριθεί απο το Πρωτοδικείο Άρτας το Καταστατικό του Συλλόγου με 28 Ιδρυτικά 

Μέλη και τριμελή Προσωρινή Διοίκηση, αποτελούμενη
 από τον Πρόεδρο Κο Βασίλη Παπαϊωάννου, τον Γραμματέα Κο Δημήτρη Β.Τσίρκα και την ταμία Κα Ευαγγελία Στασινού.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 και ώρα 8.00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Αθαμανικού Κέντρου Τέχνης στο Κάτω Αθαμάνιο, η 1η Γενική Συνέλευση και η ανάδειξη των μελών του τακτικού Δ.Σ. καθώς και συζήτηση για την πορεία και επίτευξη των στόχων του Συλλόγου και του Αθαμανικού Κέντρου Τέχνης. Εκείνη την ημέρα θα μπορούν να εγγραφούν μέλη όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά, και να προσφέρουν με την παρουσία τους την πολύτιμη βοήθειά τους.

Παρακαλούμε να προσέλθετε την ορισθείσα ημερομηνία για να έχουμε μια γόνιμη συζήτηση, και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τον τόπο μας.

Σας κοινοποιούμε το Δελτίο Τύπου και μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το Καταστατικό του συλλόγου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου